Ale, Älvängen

Göteborgsvägen 74, 446 32 Älvängen

Öppettider:

Hej!
Idag 1/6 stänger butiken kl 12 pga personalbortfall. Vi ber om ursäkt och hoppas på förståelse. Ring 0704320574 vid frågor.

På tisdag 6/6 är det röd dag och butiken är då stängd. Välkommen in under våra övriga öppettider!

Tisdag: 9.00-16.00
Onsdag: 9.00-16.00
Torsdag: 9.00-18.00

(Avvikande öppettider kan förekomma. Vi uppdaterar regelbundet denna sida samt sociala medier;
Facebook: Fritidsbanken Ale
Instagram: @fritidsbakenale)

Kontakt:

0702520335
fritidsbanken@ale.se
Facebook

Kontaktperson:
Sandra Döbeln

Fritidsbanken Ale

Fritidsbanken Ale ligger på Göteborgsvägen 74 i centrala Älvängen. Verksamheten startade officiellt i juni 2018 med Ale kommun som huvudman. Under två års tid finansierades verksamheten med projektstöd från LEADER, från och med juni 2020 finansieras verksamheten av Ale kommun. 

Parkering

Parkering finns längs vägen utanför butikslokalen på Göteborgsvägen 74, Älvängen. 

Inlämning av begagnad utrustning

Inlämning av begagnad utrustning kan ske under våra öppettider i butikslokalen. Dessutom har vi insamlingskärl på återvinningscentralen Sörmossen i Bohus. Aktuella öppettider för Sörmossen hittar du här.

Du kan även lämna utrustning i kommunens kontaktcenter på Ale torg 7 i Nödinge som har öppet alla vardagar kl 8.00-16.30.

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.