Fritidsbanken Sveriges kansli

Fritidsbanken Sverige arbetar med etablering av nya fritidsbanker och utveckling av våra befintliga, samt gemensamma funktioner för hela landet. Har du frågor som rör en specifik fritidsbank, exempelvis öppettider, lagersaldo eller liknande, så kontaktar du din lokala fritidsbank. Sök på din ort här.

David Mathiasson

Verksamhetschef Telefon: 0768-320 100 E-mail: david@fritidsbanken.se

David har ett övergripande ansvar för Fritidsbankens verksamhet och nyetablering i Sverige. Kontakta honom gärna om ni vill veta mer om Fritidsbanken och hur det går till att starta en egen.

Henric Byström, kommunikationschef

Henric Byström

Kommunikationschef Telefon: 0735-14 07 35 E-mail: henric@fritidsbanken.se

Henric hanterar alla frågor rörande Fritidsbankens kommunikation, press och varumärke. Han arbetar även med strategisk och digital utveckling och är stöd till de lokala fritidsbankerna.

Erika Olkerud

Projektledare Telefon: 070-395 36 26 E-mail: erika@fritidsbanken.se

Erika är samordnare för särskilda satsningar inom Fritidsbanken. Hon arbetar också med utveckling av funktionshindersområdet inom Fritidsbanken, ett ämne som hon har lång erfarenhet. Erika har tidigare arbetat på Myndigheten för delaktighet.

Johanna Grönkvist

Kommunikatör Telefon: 070-633 46 37 E-mail: johanna@fritidsbanken.se

Johanna är kommunikatör och arbetar också med att utveckla Fritidsbanken inom funktionshindersområdet. Hon har arbetat som kommunikatör i 22 år och har tidigare arbetat på Myndigheten för delaktighet.

Tino Skovlund. Foto Jonas Forsberg www.jfp.se

Tino Skovlund

Sakkunnig skolfrågor, eventansvarig Telefon: 070-527 35 01 E-mail: tino@fritidsbanken.se

Tino är eventansvarig och sakkunnig inom skolfrågor och har över 20 års erfarenhet som fritidspedagog. Tino brinner för eleverna och deras rätt till en bra och aktiv rast under skoldagen.

Lenita Franzell

Verksamhetsutvecklare Telefon: 073-152 28 20 E-mail: lenita@fritidsbanken.se

Lenita arbetar främst med att stötta och utveckla våra fritidsbanker. Hon har lång erfarenhet från idrottsrörelsen och har varit med och startat upp Fritidsbanken Strängnäs.

Anna Lindberg

Utvecklingsstrateg Telefon: 070-925 44 72 E-mail: anna@fritidsbanken.se

Anna arbetar främst med att stärka banden mellan Fritidsbanken och idrottsrörelsen. Som femfaldig olympier och en av Sveriges bästa simhoppare genom tiderna har hon stor kunskap om både elit och ideell idrott.

Telefon: E-mail: