Kontakta oss

Här är personalen på Fritidsbanken Sverige. Vi arbetar med etablering av nya fritidsbanker och utveckling av våra befintliga, samt gemensamma funktioner för hela landet. Har du en fråga som rör en specifik fritidsbank, exempelvis öppettider, lagersaldo eller liknande, så söker du på din ort här.

David Mathiasson

Verksamhetschef Telefon: 0768-320 100 E-mail: david@fritidsbanken.se

David har ett övergripande ansvar för Fritidsbankens verksamhet och nyetablering i Sverige. Kontakta honom gärna om ni vill veta mer om Fritidsbanken och hur det går till att starta en egen.

Henric Byström, kommunikationschef

Henric Byström

Kommunikationschef Telefon: 0735-14 07 35 E-mail: henric@fritidsbanken.se

Henric hanterar alla frågor rörande Fritidsbankens kommunikation, press och varumärke. Han arbetar även med strategisk och digital utveckling och är stöd till de lokala fritidsbankerna.

Erika Olkerud, projektledare på Fritidsbanken

Erika Olkerud

Projektledare Telefon: 070-395 36 26 E-mail: erika@fritidsbanken.se

Erika är projektledare för vårt Arvsfondsprojekt som syftar till att tillgängliggöra mer utrustning för personer med funktionsnedsättning på Fritidsbanken. Erika har lång erfarenhet av ämnet och kommer närmast från Myndigheten för delaktighet.

Johanna Grönkvist

Kommunikatör Telefon: 070-633 46 37 E-mail: johanna@fritidsbanken.se

Johanna är kommunikatör och arbetar med projektet för fritidshjälpmedel och parasportutrustning. Hon har arbetat som fotograf och kommer närmast från Myndigheten för delaktighet.