Arvika

Styckåsgatan 32B, 671 40 Arvika

Öppettider:

Vecka 39
Måndag Stängt
Tisdag 11-16
Onsdag Stängt
Torsdag 11-16
Fredag Stängt

Kontakt:

073-801 91 60
fritidsbanken.arvika@gmail.com
Facebook

Kontaktperson:
Ulf Nylén, platsansvarig, 0570-827 35

Nu har vi alltid nyslipat på Fritidsbanken i Arvika och vi klarar alla typer av skridskor! Nästa steg är att under hösten se över kanterna på slalomskidorna och snowboarden.

Vi hoppas på en riktig vinter med snö och minusgrader – ut i backen och på isen och ha det glatt! Grejerna lånar ni hos oss.

 

Fritidsbanken Arvika hittar du på Styckåsgatan 32B. Där kan du kostnadsfritt låna sport- och friluftsutrustning i upp till 14 dagar.

Har du sport- och friluftsutrustning hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot dem. Det går också bra att lämna på Miljömyrans butik, Säterigatan 3, Vik samt vid återvinningsrampen/Miljömyrans hus på avfallsanläggningen, Mosseberg. Det går också bra att lämna tillbaka lånad utrustning på dessa ställen.

Välkomna in!

 

Huvudman är Arvika kommun, tel: 0570-816 00, org nr: 212000-1892

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.