Borås

Dammkullevägen 8, 507 32 Borås

Öppettider:

Den 21 september 2023 öppnar Fritidsbanken Borås på Brämhults fritidsgård, Dammkullevägen 8. Våra öppettider är:
Onsdag 16-19
Torsdag 16-19
Fredag 16-19

Välkomna!

Kontakt:

0734- 32 86 92
fritidsbanken@boras.se
Facebook

Kontaktperson:
Åsa Broms

Invigning av Fritidsbanken Borås

Den 21 september kl 15.00-19.00 inviger vi vår nya butik, som ligger i anslutning till Brämhults Fritidsgårds lokaler.

Låna och skänk sport- och friluftsutrustning!

I samband med invigningen av vår butik startar vi också upp vår utlåning av sport- och friluftsutrustning. Kom och låna fiskespön, gåstavar, flytvästar, stormkök eller varför inte ett kubb- eller krocketspel för sensommarens trädgårdsaktiviteter? Du lånar gratis i 14 dagar!

Passa gärna på att också ta med din sport- och friluftsutrustning som du inte använder längre. Skänk den till oss så får den nytt liv och kommer till nytta för någon annan.

 

 

Här kan du lämna begagnad sport- och fritidsutrustning:

Vi ser över all utrustning som kommer in så att den går att använda. Det som är i för dåligt skick återvinns, återbrukas till annat eller kasseras. Om vi får in mycket av en viss artikel kan vi dela med oss till andra Fritidsbanker.

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.