Borås

Dammkullevägen 8 (öppnar under 2023), 507 32 Borås

Öppettider:

Skid- och skridskoutlåningen på Brämhults fritidsgård har öppet på onsdagar och torsdagar, klockan 17-20.

Kontakt:

0734- 32 86 92
fritidsbanken@boras.se

Kontaktperson:
Åsa Broms

Fritidsbanken Borås

Vi håller till i lokaler på Brämhults Fritidsgård på Dammkullevägen 8. Snart är vintersäsongen över och vi stänger utlåningen av skridskor och skidutrustning efter påsk men målet är att Fritidsbanken ska öppna med fullt sortiment längre fram under 2023.

Skid- och skridskoutlåning på Brämhults fritidsgård

För dig som vill låna skidor eller skridskor har vi en liten utlåningsdel på Brämhults fritidsgård. Du kan låna skid- och skridskoutrustning upp till 14 dagar. 

Vi har öppet på onsdagar och torsdagar, klockan 17-20.

Du kan se vilken utrustning som är tillgänglig att låna i vårt utlåningssystem.

Vi behöver din hjälp!
För att kunna öppna upp behöver vi ha in ännu mer begagnad sport- och friluftsutrustning för sommaraktiviteter. Har du kanske en våtdräkt liggande som inte används? Eller hästgrejer, fotbollsskor, träningsredskap, bollar, fiskespön, stormkök, tält, gåstavar, kickbikes, kubb eller krocket? Skänk det till Fritidsbanken så kommer grejerna till nytta för någon annan.

Läs mer om Fritidsbanken Borås och hur du kan bidra. 

https://www.boras.se/fritidsbanken

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.