Göteborg, Slottsskogen

Plikta 1 (Slottsskogen), 413 11 Göteborg

Öppettider:

För närvarande mycket begränsade öppettider, och då framförallt under skolloven. I övrigt är verksamheten stängd.

Hör av dig till 031-365 80 14 eller kolla vår facebooksida https://www.facebook.com/fritidsbankenslottsskogen/ för aktuell info.
Se även Plikta Aktivitetsparks facebook https://www.facebook.com/PliktaAktivitetspark.Goteborg.
Instagram: @pliktaaktivitetspark för dagliga uppdateringar.

Kontakt:

031-365 80 14
Facebook

Kontaktperson:
Alexander Zuniga Diaz

Vid Plikta parklek ligger Fritidsbanken Slottsskogen. Här kan du låna sport- och fritidsutrustning för några timmar när du besöker parken, eller låna upp till 14 dagar.
Vill du lämna tillbaka utrustning på andra tider än när vi har öppet så går det bra att göra det till Plikta parkleks personal dagligen mellan 10.00 – 17.00. De finns i det röda huset vid parken.
Huvudman är Göteborgs stad, Majorna-Linné stadsdelsförvaltning, orgnr: 212000-1355, tel: 031-3650000

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.