Herrljunga

Hantverksgatan 1, 524 30 Herrljunga

Öppettider:

Tisdag o Torsdag 14.00- 17.00 start Vecka 7
Vill du boka tid för besök andra tider kontakta Fritidsbanken.

Kontakt:

0513-174 39
fritidsbanken@herrljunga.se

Kontaktperson:
Peter Friman

Öppettider t o m  Vecka 7

Vi vill ge alla i Herrljunga de bästa förutsättningarna för en aktiv och meningsfull fritid.  Vi har därför valt att flytta en del av Fritidsbankens utrustning till Sportcenter.

Fritidsbankens lokal i kulturhuset är delvis stängd fram till vecka 7. Under den här tiden kommer du att kunna låna en del av vårt vinterutbud i receptionen på Sportcenter. Se Sportcenters öppettider.

För alla under 15 år som vill låna skridskor kommer vi att ringa till en ansvarig vuxen för godkännande om lånet. Förbered gärna barnet med en skriven lapp med följande information:
– Barnets namn
– Ditt namn som ansvarig vuxen
– Ditt telefonnummer
– Din relation till barnet

Följande saker kommer finnas till utlån på Sportcenter:
– Skridskor; både ishockeyskridskor samt konståkningsskridskor
– Hjälmar
– Hockeyklubbor och puckar
 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.