Klippan

Ängelholmsgatan 7, 264 33 Klippan

Öppettider:

Observera att vi i nuläget bara har öppet för inlämning av sport- och fritidsutrustning.
Ni hittar oss i Sågenhuset, Ängelholmsgatan 9, Klippan
Tisdag 14.00 – 18.00
Onsdag 14:00 – 18:00
Torsdag 14.00 – 18.00
Röda dagar: Stängt

Insamlingscontainer Återvinningsstationen Nårab,
Åbytorpsvägen 5, Klippan
Måndagar 9-18
Onsdagar 9-18
Fredagar 9-16
Lördagar 9-13

Kontakt:

0435-28204
fritidsbanken@klippan.se
Facebook

Kontaktperson:
Daniel Lundblad

Nu behöver vi er hjälp!

Nu har vi påbörjat uppstarten av en Fritidsbank i Klippan 

Klippans kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen är huvudman för den lokala Fritidsbanken och nu börjar vi med insamlingen av sport- och fritidsprylar.

Har du utrustning, frilufts-, idrott- och fritidsmaterial, hemma som inte längre används så tar Fritidsbanken i Klippan tacksamt emot det och möjliggör för massvis av andra medborgare att prova på nya utmaningar och aktiviteter. Det kan vara allt från fotbollsskor, skridskor, inomhusskor, klubbor, skidor, hjälmar, gångstavar, racketar, stormkök, liggunderlag, tält, sovsäckar med mera. 

Utrustningen återanvänds till dess att hela livslängden är utnyttjad, vilket är bra för både människa och miljö! 

Fritidsbanken pep up

Vecka 23-33 kommer Fritidsbanken ha öppet i Klippans aktivitetspark i containern varje dag mellan kl. 12:00-17:00. Vi kommer att låna ut prylar till besökare under öppettid för att dessa ska användas i parken och sedan lämnas tillbaka innan stängning. Fritidsbanken kommer vara öppen i sågenhuset för vanliga utlån enligt ordinarie öppettider hela sommaren. Spontana pep up besök kommer även att göras på andra ställen i kommunen. Håll koll på Facebook där vi förmedlar ut våra evenemang i god tid!

Vi är väldigt taggade på att utföra detta i sommar och ni alla är hjärtligt välkomna att hänga med oss i klippans aktivitetspark!

 

 

Lagersaldo: