Kumla

Södra Kungsvägen 1, 692 31 Kumla

Öppettider:

Ordinarie öppettider:
Tisdag 09:00-12:00
Onsdag 15:00-18:00
Torsdag 13:00-16:00

Personal kan även finnas på plats utanför ordinarie öppettider och ha möjlighet till utlån och återlämning. Ring oss innan och stäm av om personal finns på plats.

Kontakt:

072-2311926
fritidsbanken@kumla.se
Facebook

Kontaktperson:
Simon Gidmo

Välkommen till Fritidsbanken i Kumla! 

Vi kommer hålla Fritidsbanken stängd under sommaren 17juni-12aug och istället vara ute på olika platser runt om i Kumla, vi kommer även finnas på torget. Info om detta hittar du på Sommar i Kumla | Visit Kumla har ni frågor får ni gärna kontakta oss.

Här kan du lämna din utrustning:
Kumla Skofabrik AMI, Södra Kungsvägen 1: Numera finns det också en tunna vid entrén till AMI där du kan lämna prylar när det passar dig. (Vid östra gaveln, ner mot Djupadalsbadet)

Återvinningscentralen i Kvarntorp under deras ordinarie öppettider.

Huvudman för Fritidsbanken Kumla är Kumla kommun, orgnr: 212000-1975, tel: 019-588000

Tyvärr har vi inga egna parkeringsplatser, men…

OBS! Använd ej Hemtjänsts eller kommunens parkering

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.