Landskrona

Varggatan 17, 261 44 Landskrona

Öppettider:

Måndag-fredag 13.00-17.30.

OBS!
V. 22 kommer Fritidsbanken ha öppet enligt nedanstående:

Måndag 14.00-17.00

Tisdag 14.00-17.30

Onsdag 15.00-17.30

Torsdag 15.00-17.30

Fredag stängt

Återlämning av utlånat material kan göras i kärl vid receptionen på Puls Arena.

Kontakt:

0418-47 00 48
landskrona@fritidsbanken.se

Kontaktperson:
Hans Waldemarsson

Varmt välkomna till Fritidsbanken Landskrona!

Fritidsbankens ordinarie öppettider

Måndag-fredag 13-17.30. 

OBS!!

V. 22 kommer Fritidsbanken ha öppet enligt nedanstående:

Måndag 14.00-17.00

Tisdag 14.00-17.30

Onsdag 15.00-17.30

Torsdag 15.00-17.30

Fredag stängt

Återlämning av utlånat material kan göras i kärl vid receptionen på Puls Arena.

Vad är Fritidsbanken?

Fritidsbanken fungerar som ett vanligt bibliotek där du registrerar dig och lånar med hjälp av din mobiltelefon (eller e-mailadress). Du kan låna allt från fotbollsskor, ridhjälm och kickbikes till skidor, inlines och skridskor. Du kan även låna sovsäckar, tält och annan utrustning för friluftsliv. Att låna är helt gratis! Hos Fritidsbanken kan du även få information om Landskronas föreningsliv och hitta aktiviteter som passar dig.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och deras beräkningsmodell om max antal besökare i våra lokaler.

Insamling av artiklar/material

Har du utrustning (friluft-, idrott- och/eller fritidsmaterial) hemma som inte längre används så tar Fritidsbanken Landskrona tacksamt emot det och möjliggör för massvis av andra medborgare att prova på nya utmaningar och aktiviteter. Det kan vara allt från fotbollsskor, skridskor, inomhusskor, klubbor, skidor, hjälmar, gångstavar, racketar, stormkök, liggunderlag, tält, sovsäckar med mera. Utrustningen återanvänds till dess att hela livslängden är utnyttjad, vilket är bra för både människa och miljö! 

Du kan lämna ditt material till oss i butiken på Puls Arena (se öppettider nedan) eller på Återvinningscentralen (LSR).

Fritidsbanken Landskrona håller till på Puls Arena, Varggatan 17. Du kommer in via stora entrén på Puls Arena och tar dig bort mot boule-lokalerna så hittar du butiken med fönster ut mot Björngatan.

Öppettider i butiken på Puls Arena

Butiken ligger i Puls Arena med besöksadress Varggatan 17 i Landskrona. För att besöka Fritidsbanken Landskrona går du in via stora entrén till Puls Arena och går mot inomhusboulebanorna, butiken ligger i den del av Puls Arena med fönster ut mot Björngatan. 

Måndag-fredag 13.00-17.30

Representerar du en förening?

Som förening kan ni använda Fritidsbanken som kanal för att nå ut och hitta nya medlemmar. Det kanske finns medlemmar eller prova-på grupper i er förening som av olika anledningar inte har utrustningen som krävs för att utöva er specifika aktivitet eller idrott, kontakta gärna oss och stäm av om vi har material som kan lösa ert eller era medlemmars behov. Dessutom får ni väldigt gärna tipsa oss om vad ni har på gång för att se om vi kan bidra ytterligare till era kommande satsningar. 

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.

Kontakta oss

Har du frågor om Fritidsbanken Landskrona?

Kontakta oss via mail eller telefon på:

E-post: landskrona@fritidsbanken.se
Telefon: 0418-47 00 48 (OBS! telefontiderna är samma som öppettiderna för butiken)

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.