Lidköping

Framnäsvägen 2, 531 54 Lidköping

Öppettider:

Vi har flyttat vår fritidsbank till Framnäsvägen 2, 53154 Lidköping. Samma entré som Vänermuseet.

Ni som vill lämna tillbaka, saker när vi inte har öppet, så har vi en box utanför nya Fritidsbanken där man kan lämna sina saker, OBS lämna en lapp med namn och tel nummer så att vi kan ta bort eran bokning. MÅNDAGAR har Vänermuseet stängt så denna dag går det inte att lämna utrustning tillbaka i vår box.

Ni som vill skänka utrustning till Fritidsbanken så öppnar vi vår container ute på Kartåsen 26 februari där ni kan lämna in er fritids utrustning.

FRÅN OCH MED VECKA 19 ÄNDRADE ÖPPETTIDER:
Onsdagar 12:30-16:30

Våra öppettider v 18 är:

Torsdagar 12:30-16:00

Önskar ni kontakta oss utöver våra öppettider går det bra via mail fritidsbanken@lidkoping.se vi svarar så snart vi har möjlighet. Vår telefon är enbart bemannad under våra öppettider.

Varmt välkomna!

För aktuella och exakta öppettider se denna sida som uppdateras regelbundet!

Kontakt:

0510770693
fritidsbanken@lidkoping.se

Kontaktperson:
Kultur & Fritid

Hos Fritidsbanken kan du låna utrustningen du behöver för att utöva olika fritidsaktiviteter, och du får låna utrustningen gratis i 2 veckor. Huvudman för Fritidsbanken Lidköping är Lidköpings kommun, orgnr: 212000-1694, tel: 0510-770000. Fritidsbanken Lidköping Framnäsvägen 2, 53154 Lidköping. Samma entré som Vänermuseet.  

mailto:fritidsbanken@lidkoping.se

 

 

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.