Ljungby

Södra Järnvägsgatan 8 (i biblioteket), 341 37 Ljungby

Öppettider:

Fritidsbanken är öppen under bibliotekets hela öppettid och bemannad dessa tider:
Måndag: 14.00 – 18.00
Onsdag: 14.00 – 18.00
Fredag: 13.00 – 16.00

Kontakt:

072-1628007
fritidsbanken@ljungby.se
Facebook

Kontaktperson:
Helena Persson, Chatarina Lundgren och Magnus Svensson

Meröppet på Fritidsbanken

Nu är Fritidsbanken meröppen. Detta innebär att du kan låna artiklar hos oss under bibliotekets hela öppettid. När du besöker Fritidsbanken är det egenansvar som gäller! Du får gärna prova artiklar hos oss, men lägg tillbaka dem där du tog dem. Vi vill att Fritidsbanken ska vara en trivsam plats. TACK!

För personlig service är du välkommen när Fritidsbanken är bemannad:

Måndagar              kl. 14 – 18

Onsdagar               kl. 14 – 18 

Fredagar                kl. 13 – 16

 

På Fritidsbanken Ljungby kan du låna sport- och fritidsutrustning gratis i två veckor. Har du prylar hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot dem.
Varmt välkomna!

Huvudman är Ljungby kommun, orgnr: 212000-0670

 

 

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.