Luleå Skärgård

,

Öppettider:

Öppet under sommarmånaderna juni till augusti.

Kontakt:

Under sommarmånaderna juni till augusti är Fritidsbanken i Luleå skärgård öppen på öarna Kluntarna, Junkön och Småskär. Utrustningen lånas då ut av guiderna som finns vid guidestugorna på respektive ö. Den utrustning man kan låna är t ex bollar, strandtennis, fiskeutrustning, vattenlek och spel.

Huvudman för Fritidsbanken Luleå är Luleå kommun, orgnr: 212000-2742, tel: 0920-453000

Postad 180323 av Frida Pettersson

Luleå Passa på att låna utrustning av Fritidsbanken. Varje Fritidsbank i Luleå har olika sorters utrustning. Vilken utrustning som de har, hittar ni på respektive utlåningsställes egen sida. Glad Påsk!

Postad 180226 av Frida Pettersson

Luleå Aktivt Sportlov – Låna av Luleås Fritidsbanker

Postad 180201 av Henric Byström

Luleå, Nyheter, Sandviken På flera håll i landet har Fritidsbanken tillfälligt flyttat ut sin verksamhet för att komma närmare låntagarna. I Luleå har man, sedan några år tillbaka, funnits i en bod på Södra Hamnplan under sommar och vinter och i Sandviken blev sommaren i Stadsparken en sådan stor succé att man nu har gjort skidspår och isbana på samma plats och kan låna skidor och skridskor alldeles intill.

Postad 170822 av Henric Byström

Luleå, Nyheter I samband med Idrottens dag den 10 september byter Sportoteket i Luleå namn till Fritidsbanken och blir därmed del av Fritidsbankens landsomfattande nätverk.