Luleå, Södra Strand

Södra Smedjegatan 2, 972 35 Luleå

Öppettider:

Måndag-Söndag mitten av juni till slutet av augusti.
Lördag-söndag slutet av januari till slutet av mars.
Övriga tider hänvisar vi till andra fritidsbanker i kommunen.

Kontakt:

Södra strand, ett aktivitetsområde och paradis för luleåborna under både sommar och vinter.
Här lånar man utrustningen för att användas direkt vid anläggningen eller i dess närhet. Det vi kallar korttidslån, som innebär att du lånar under den dag du besöker anläggningen och lämnar tillbaka den samma dag innan anläggningen stänger.
Här kan du t ex låna bordtennisracketar och bollar, sommarspel, kickbikes, rollerblades, skateboards och käpphästar, skidor, skridskor och hjälmar.

Fritidsbankens öppethållande vid Södra strand under sommaren är mån-sön kl 9-15 fr o m mitten av juni till slutet av augusti. Under vintern är öppethållandet slutet av januari till slutet av mars.

Huvudman för Fritidsbanken Luleå är Luleå kommun, orgnr: 212000-2742, tel: 0920-453000 

 

Postad 180323 av Frida Pettersson

Luleå Passa på att låna utrustning av Fritidsbanken. Varje Fritidsbank i Luleå har olika sorters utrustning. Vilken utrustning som de har, hittar ni på respektive utlåningsställes egen sida. Glad Påsk!

Postad 180226 av Frida Pettersson

Luleå Aktivt Sportlov – Låna av Luleås Fritidsbanker

Postad 180201 av Henric Byström

Luleå, Nyheter, Sandviken På flera håll i landet har Fritidsbanken tillfälligt flyttat ut sin verksamhet för att komma närmare låntagarna. I Luleå har man, sedan några år tillbaka, funnits i en bod på Södra Hamnplan under sommar och vinter och i Sandviken blev sommaren i Stadsparken en sådan stor succé att man nu har gjort skidspår och isbana på samma plats och kan låna skidor och skridskor alldeles intill.

Postad 170822 av Henric Byström

Luleå, Nyheter I samband med Idrottens dag den 10 september byter Sportoteket i Luleå namn till Fritidsbanken och blir därmed del av Fritidsbankens landsomfattande nätverk.