Malmö

Kopparbergsgatan 8, 214 44 Malmö

Öppettider:

Tisdag-Torsdag 12-18
Fredag 12-17

Avvikande öppettider:
7/10 – Stängt
4/11 – Stängt

Håll utkik på våra sociala medier för öppettidsändringar med kort notis!

Kontakt:

0733297936
malmo@fritidsbanken.se
Facebook

Kontaktperson:
Elin Gustavsson

Om Fritidsbanken Malmö

Fritidsbanken Malmö ligger i det urbana sport- och kulturcentret Kampen på Kopparbergsgatan 8. Här finns såväl klättercenter som parkour, roller derby och en cirkusskola. Perfekt plats för Fritidsbanken alltså! Hos oss kan du låna sport- och fritidsutrustning gratis i två veckor. 
Varmt välkomna in till oss! 
 

SKRIDSKOR

Under v. 41 kommer alla våra 400+ par skridskor åka på slipning, det kommer därför inte finnas några till utlån varken för hockey, konståkning eller barn och vi ber er som har utlånade skridskor att lämna tillbaka dom senast 6/10! Den 7/10 har vi stängt butiken för att packa alla dessa skridskor!

 

Har du sport- och fritidsutrustning som inte längre används?

Då kan du lämna in den till Fritidsbanken Malmö, på följande sätt:

– Under öppettid i Fritidsbankens lokal på Kopparbergsgatan 8

– I insamlingskärl på Baltiska Träningshallen på Eric Perssons Väg (öppet vardagar 8-22 och helger 8-20)

– I samband med insamlingskampanjer eller event där Fritidsbanken medverkar. Se vilka evenemang vi har framöver på vår Instagram och Facebook-sida!
 

För skolklasser/föreningar som vill låna

Är ni en skolklass, förening eller organisation som vill låna ett större parti av ex. skridskor, hör av er till oss på malmo@fritidsbanken.se senast en månad innan ni vill låna för att se vad det finns för möjligheter. Vi behöver veta vilket datum det gäller, hur många exemplar och i vilka storlekar ni vill låna, ju mer specifikt desto bättre!
Utlån av större partier omfattas inte av 2 veckors lånetid utan vi kommer överens om kortast möjliga lånetid för att göra det möjligt för andra skolor, föreningar och privatpersoner att också kunna låna.

 

Ni når oss lättast under våra öppettider, övrig tid svarar vi i den mån vi kan.

Huvudman för Fritidsbanken Malmö är Malmö stad, orgnr: 212000-1124, tel: 040-341000

Fritidsbanken Malmö förbehåller sig rätten att begränsa antal artiklar per lån med hänsyn till säsong och lagerhållning.

Lagersaldo: