Mjölby

Jerikodalsgatan 6, 595 30 Mjölby

Öppettider:

Ändrade öppettider på grund av vattenskador.
Fritidsbankens lokaler har drabbats av vattenskador. Under saneringsarbetet i verkstad och förråd har Fritidsbanken begränsade öppettider för utlån och inlämning.

ÖPPETTIDER (tillfälliga öppettider) vecka 22
Tisdag 8-13
Onsdag 14-18
Torsdag 13-18.

Ibland kan vi hjälpa till även utanför ordinarie öppettider.
Ring 010-234 69 00

Kontakt:

010-2346900
fritidsbanken@mjolby.se
Facebook

Kontaktperson:
Jan Andersson

Fritidsbanken i Mjölby

Fritidsbanken ligger centralt utanför Galleria Kvarnen, Jerikodalsgatan 6. 

Vad är Fritidsbanken

Fritidsbanken är som ett bibliotek, fast med sport- och friluftsprylar. Här kan man låna utrustning för en aktiv fritid, som t.ex. skidor, skridskor, inlines, flytvästar, tält, bollar av olika slag, klubbor, fiskespön, fotbollsskor, hjälmar och mycket mer. Lånetiden är 14 dagar.

• Alla får låna

• Allt är gratis

• Återanvänd utrustning

Vi gillar återbruk och bidrar till en hållbar kommun.

Har du sport- och fritidsutrustning hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot den hos oss på Fritidsbanken under öppettider eller på Hulje återvinningscentral i vår container. Det finns även möjlighet att lämna in mindre prylar på biblioteken i Väderstad, Skänninge och Mantorp.

Vill du anordna en insamling på din arbetsplats, bostadsrättsförening, idrottsförening eller skola, så hör av dig till oss!

Snabblån över dagen till sommaraktiviteter!

Fritidsbanken har ett lager med prylar vid minigolfen och Skogssjöns bad och camping att låna ut under sommaren, exempelvis kubb, boule, bollar, strandlek med mera.

Låna över dagen! Hämta och lämna på plats.

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.