Mjölby

Jerikodalsgatan 3 (Gallerian Kvarnen), 595 30 Mjölby

Öppettider:

Observera.
Vi har stängt Onsdag 15 maj och torsdag 6 juni.

Ändrade öppettider V 20.
Måndag Stängt
Tisdag 10-12
Onsdag Stängt.
Torsdag 10-18
Fredag 10-14
Ordinarie öppettider.
Tisdag 10-16.
Onsdag 10-18.
Torsdag 10-18.

Vid frågor ring 010-234 69 00.

Välkomna / Janne, Lennart och David

Kontakt:

010-2346900
fritidsbanken@mjolby.se
Facebook

Kontaktperson:
Jan Andersson

Fritidsbanken i Mjölby

Vi har nu ny butik i Gallerian Kvarnen.

Vad är Fritidsbanken

Fritidsbanken är som ett bibliotek, fast med sport- och friluftsprylar. Här kan man låna utrustning för en aktiv fritid, som t.ex. skidor, skridskor, inlines, flytvästar, tält, bollar av olika slag, klubbor, fiskespön, fotbollsskor, hjälmar och mycket mer. Lånetiden är 14 dagar.

• Alla får låna

• Allt är gratis

• Återanvänd utrustning

Vi gillar återbruk och bidrar till en hållbar kommun.

Har du sport- och fritidsutrustning hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot den hos oss på Fritidsbanken under öppettider eller på Hulje återvinningscentral i vår container. Det finns även möjlighet att lämna in mindre prylar på biblioteken i Väderstad, Skänninge och Mantorp.

Vill du anordna en insamling på din arbetsplats, bostadsrättsförening, idrottsförening eller skola, så hör av dig till oss.

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.