Örebro

Lertagsgatan 1B, 703 47 Örebro

Öppettider:

ÖPPETTIDER:
Måndag: 15-18
Tisdag: 10-12 & 15-18
Onsdag: 15-18
Torsdag: 15-18
Fredag: 10-12

Lånad utrustning lämnas tillbaka i torrt skick. Förfrågningar om omlån eller liknande görs vi enklast via mail eller sms. Vi gör inga reservationer eller bokningar.

Kontakt:

Vid öppettid: 070-228 25 69
orebro@fritidsbanken.se
Facebook

Kontaktperson:
Anton Olofsson

Välkommen till Fritidsbanken Örebro!

Vi finns på Lertagsgatan 1B cirka 50 meter från Tegelbruket. Hos oss får du låna sport- och fritidsutrustning gratis i två veckor. Önskar du skänka prylar till oss, går det att göra under våra öppettider eller via Åternyttan på Mellringe återvinningscentral. Se Åternyttans öppettider och adress här:

Huvudman för Fritidsbanken Örebro är Örebro kommun.

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.