Örnsköldsvik

Lasarettsgatan 23A, 891 32 Örnsköldsvik

Öppettider:

Tisdagar 12.30 – 18.00
Torsdagar 12.30 – 17.00
Fredagar 12.30 – 16.00

Kontakt:

073-0602791
fritidsbanken@ornskoldsvik.se
Facebook

Kontaktperson:
Leif Nilsson

Adress: Lasarettsgatan 23 A 891 32 Örnsköldsvik

På Fritidsbanken kan du kostnadsfritt låna sport- och friluftsutrustning i upp till 14 dagar. Har du prylar hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot dem.

Huvudman för Fritidsbanken i Örnsköldsvik är Örnsköldsviks kommun.

Parkering

Parkering finns längs vägen utanför butikslokalen på Lasarettsgatan 23 A. Det finns även ett parkeringshus på andra sidan E4, ca 100 m från lokalen.

Inlämning av begagnad utrustning

Inlämning av begagnad utrustning kan ske under våra öppettider i butikslokalen. Dessutom har vi även insamlingscontainrar på Må återvinningscentral och i Bjästa, Bredbyn, Husum och Björna.

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.