Enköping, Örsundsbro

Idrottsvägen 6, 649 60 Örsundsbro

Öppettider:

Under ht kommer det vara öppet måndagar 12:00-14:00, Onsdagar12:00-14:00 och Torsdagar 12:00-14:00 Hör gärna av er innan så jag är på plats. VÄLKOMNA!

Kontakt:

072-2250588

Kontaktperson:
Kansli ÖIF

Fritidsbanken i Örsundsbro ligger på Idrottsvägen 6 i Örsundsbro, Enköpings kommun.

Hit kan du komma och låna sport och fritidsutrustning gratis. Men även lämna in din gamla utrustning som inte passar längre så att någon annan kan få användning av den.

Fritidsbanken i Örsundsbro drivs av Örsundsbro IF.

Under sommaren har vi begränsade öppettider, men prova att maila kansli@orsundsbroif.se, så kommer styrelsen att återkoppla om vi har möjlighet att hjälpa er.

 

Huvudman för Fritidsbanken Örsundsbro är Örsundsbro IF

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.