Östernärke, Odensbacken

Industrivägen 4, 715 31 Odensbacken

Öppettider:

Ordinarie öppettider under 2024

Torsdag 15:00-18:00
Sommarstängt v. 29-32

Avvikande öppettider under 2024
Röda dagar stängt

Kontakt:

0704463483
osternarke@fritidsbanken.se
Facebook

Kontaktperson:
Erika Orvendal

Fritidsbanken Östernärke har ett välsorterat utbud med allt som kan önskas för en aktiv fritid. Det finns skridskor, längdskidor, slalomskidor, snowboard i många olika storlekar.

För de allra minsta finns hoppgungor, vanliga gungor, bilbarnstolar, UV-tält. bärryggsäckar och allt för pulkabacken.

Varför inte låna lektyget/fallskärmen eller något annat kul inför barnkalaset.  Vi har också liggunderlag, tält , sovsäckar, campingkök, kikare, bärplockare och annat  användbart för äventyret.

Alla får låna och allt är alltid gratis. Lånetid två veckor.
Utanför entrén finns en grön kista. Här kan du skänka grejer om ingen är på plats. Vi har också ett grönvitrutigt skjul på tippen i Odensbacken där det också går bra att skänka grejer till oss.

Huvudman för Fritidsbanken Östernärke är Föreningen Omställning Östernärke, orgnr: 802505-7830

Varmt välkomna att ta del av utbudet på Fritidsbanken Östernärke

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.