Överkalix

Skolgatan 1, 95631 Överkalix

Öppettider:

Måndag 12:30-15:30
Onsdag 12:30-15:30
Fredag 12:30-15:30

Kontakt:

070-185 63 94
arbetsmarknad@overkalix.se

Kontaktperson:
Anna Bjälmsjö

Fritidsbanken i Överkalix öppnade den 20 april 2022. Här kan du låna sport- och friluftsutrustning gratis, ungefär som på ett bibliotek.

Om du har saker hemma som du kan tänka dig att skänka till oss så tar vi tacksamt emot dem. Allt är välkommet som till exempel skridskor, klubbor, skidor, fotbollskor, inomhusskor, racketar, bollar, flytvästar, spel, inlines, skyddsutrustning, träningsutrustning, pulkor och övriga friluftsartiklar.

Vi kan hämta utrustning inom centrala Överkalix eller så kan du lämna den på Skolgatan 1. Om du har något som du vill skänka till oss så kan du ta kontakt med oss på 070-185 63 94 eller arbetsmarknad@overkalix.se.

 

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.