Sandviken

Köpmangatan 5 (under Waynes Coffee), 811 80 Sandviken

Öppettider:

Måndag-Tisdag-Onsdag-Torsdag-Fredag 9-17
Max 5 personer får vistas samtidigt i lokalen.

Kontakt:

026-241973

Kontaktperson:
Ohans Basmajian

På Fritidsbanken kan du låna sport- och fritidsutrustning, få information om Sandvikens föreningsliv och hitta aktiviteter som passar dig.

Fritidsbanken fungerar som ett vanligt bibliotek. Du kan låna allt från fotbollsskor, ridhjälmar och kickbikes till skidor, cyklar och skridskor. Du kan även låna sovsäckar, tält och utrustning för att kunna leva friluftsliv en natt. Att låna är helt gratis!

 

Insamling av sport- och friluftsartiklar

Har du utrustning hemma som inte längre används så tar Fritidsbanken tacksamt emot det. Det kan vara allt från fotbollsskor, skridskor, inomhusskor, klubbor, skidor, hjälmar, racketar med mera.

Utrustningen återanvänds till dess att hela livslängden är utnyttjad, vilket är bra för både människa och miljö!

 

Huvudman för Fritidsbanken Sandviken är Sandvikens kommun, orgnr: 212000-2346, tel: 026-240000

Postad 200914 av Henric Byström

Nyheter, Sandviken För att uppmärksamma framgången med Fritidsbanken Pep Up, den gemensamma sommarturnén som genomfördes av Fritidsbanken och Generation Pep 2020, besökte Kronprinsessparet och Generation Peps verksamhetschef Carolina Klüft Fritidsbanken i Sandviken 11 september. 

Postad 180201 av Henric Byström

Luleå, Nyheter, Sandviken På flera håll i landet har Fritidsbanken tillfälligt flyttat ut sin verksamhet för att komma närmare låntagarna. I Luleå har man, sedan några år tillbaka, funnits i en bod på Södra Hamnplan under sommar och vinter och i Sandviken blev sommaren i Stadsparken en sådan stor succé att man nu har gjort skidspår och isbana på samma plats och kan låna skidor och skridskor alldeles intill.

Postad 170315 av Henric Byström

Nyheter, Sandviken I somras invigdes Sportbiblioteket i Sandviken. Nu byter verksamheten namn till Fritidsbanken och blir del av vårt nationella nätverk.