Sigtuna, Märsta

Stationsgatan 4, 195 40 Sigtuna

Öppettider:

OBS Stängt 9-10 maj.
Ordinarie öppettider Stationsgatan 4, Märsta:
Onsdag: 13.00-17.00
Torsdag: 13.00-19.00
Fredag: 13.00-17.00
Lördag: 11.00-15.00

Kontakt:

08-597 832 72 (under öppettider)
fritidsbanken@sigtuna.se

Kontaktperson:
Ola Holmberg

Välkommen till Fritidsbanken i Sigtuna kommun!

Du hittar oss på Stationsgatan 4 i Märsta. Hos oss kan du låna allt du kan tänka dig inom sport- och fritidsutrustning, och allt är gratis att låna i 14 dagar!

Har du sport- och fritidsutrustning hemma som inte längre används? Lämna gärna till oss så kan någon annan få nytta och glädje av den.

Utlåning på andra platser

Pinbackshallen:

I Pinbackshallen kan skola och allmänhet låna skridskor, hjälmar och olika balanshjälpmedel. Detta är en självservicestation där man sköter lånet själv. Så här gör du:

Valsta torg:

På aktivitetsplanen på Valsta torg lånar Fritidsbanken ut skridskoutrustning vintertid och rullskridskor, Inlines med mera på sommarhalvåret. Aktiviteterna på Valsta torg är en del av Sigtuna kommuns satsning Samhällsbyggnadslyftet.

Lovverksamhet i kommunen

Här kan du skänka prylar till oss:

Midgårdsbadet inne i entrén.

Sigtuna Fritidscenter i lobbyn.

Fritidsbankens container på återvinningscentralen Voltgatan 27 i Märsta. Bemannas av Återbrukets personal måndagar, tisdagar och fredagar kl: 12.00-14.00. 

Mötesplatsen Valsta Centrum.

Vi passar på att tacka så hjärtligt för alla bra prylar vi fått in hittills!

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.