Skellefteå

Nordanå 5 (Ernst Westerlunds Allé), 931 32 Skellefteå

Öppettider:

Från och med VECKA 4 har
Fritidsbanken Skellefteå öppet:
Tisdagar: kl.12 – kl.18
Onsdagar: kl.12 – kl.17
Torsdagar: kl.12 – kl.17

Kontakt:

0910 73 50 00
fritidsbanken@skelleftea.se

Kontaktperson:
Johannes Lindberg

Fritidsbanken Skellefteå har nu öppnat!

Du hittar oss på det vackra Nordanåområdet. Vår butik finns i byggnaden Kuben längst västerut i Nordanås huvudbyggnad. Vi ligger som närmsta granne till Exploratoriet. 

Vår huvudentré finns på byggnadens norra sida, rekommenderat att ta infarten till området via Strandgatan norrifrån. Vi har två gästparkeringar vid vår entré, för parkering i övrigt hänvisar vi till ordinarie parkeringar på Nordanå.

Har du sport- och friluftsartiklar hemma som du kan tänka dig att skänka till Fritidsbanken (eller vår syskonverksamhet Kulturbanken) så tar vi tacksamt emot dem. 
Du kan lämna dina gåvor på Fritidsbanken under våra öppettider, för övrig information om våra inlämningsplatser hittar du på www.skelleftea.se/fritidsbanken

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.