Skövde

Myggdansvägen 1, 541 65 Skövde

Öppettider:

Utlåning

Fritidsbanken har inte öppet under sommaren 2019 i sin lokal. Mellan veckorna 23-34. Istället kommer Fritidsbanken att genomföra en Sommarlovsturné där vi åker ut till olika platser och lånar ut sportutrustning på plats.
Om det är något du behöver får du höra av dig till oss så försöker vi komma överens om en tid vi kan komma och öppna då vi inte har normala öppettider under sommaren.

Återlämning

Man får låna utrustning i 14 dagar. Återlämning sker i anslutning till våra öppettider eller så kan du lägga utrustningen i vår inlämningsbod. Den är öppen 24/7.

Kontakt:

Mikael Persson-Riis
0727-34 79 77
fritidsbanken.skovde@gmail.com

Fritidsbanken Skövde ligger på Myggdansvägen 1, 541 65 SKÖVDE (Fjärilskolan). Fritidsbanken drivs av idrottsprojektet ”Sports for you” som är ett samverkansprojekt mellan Västra Götalands Idrottsförbund och Skövde kommun. Huvudman är Västra Götalands Idrottsförbund, orgnr: 857200-7774, tel: 031-7266000. Bemanning sker med hjälp av volontärer. Här kan du komma och låna sport- och fritidsutrustning helt gratis. Varmt välkommen!

Öppettider för utlåning:

Fritidsbanken har inte öppet under sommaren 2019 i sin lokal. Mellan veckorna 24-34. Istället kommer Fritidsbanken att genomföra en Sommarlovsturné där vi åker ut till olika platser och lånar ut sportutrustning på plats. Mer info om exakta tider och platser vi besöker finns här: Info Fritidsbankens sommarlovsturné 2019

Om det är något du behöver får du höra av dig till oss så försöker vi komma överens om en tid vi kan komma och öppna då vi inte har normala öppettider under sommaren.

Vill du skänka/återlämna sportutrustning?

Vi tar tacksamt emot all typ av sport- och idrottsutrustning. Du kan lämna lämna in det det i vår inlämningsbod som ligger i direkt anslutning till vår lokal på Myggdansvägen 1. Inlämningsboden är öppen 24/7 för återlämning.

Inlämningsbod

Vill du hjälpa till som Volontär på Fritidsbanken?

Vi söker dig som vill hjälpa till på Fritidsbanken. Inga förkunskaper krävs och det handlar om några timmar om året. Kontakta Mikael Persson-Riis, 0727-34 79 77 eller mikael.persson-riis@vgidrott.se