Skövde

Norra Bergvägen 15 B, 541 32 Skövde

Öppettider:

Under sommaren 2018 kommer Fritidsbanken att åka runt med en skåpbil och besöka olika bostadsområden i Skövde. På de platser som Fritidsbanken besöker kan du låna sport- och idrottsutrustning på plats och aktivera dig. Under menyn ”Öppettider för utlåning under sommarlovet 2018” på Fritidsbanken Skövdes sida finns en länk till ett schema på vilka datum och platser vi besöker under sommaren. Vill du komma förbi och lämna utrustning hos oss kan du göra det på vår sommarlovsturné eller lämna det i vår inlämningslucka som ligger i direkt anslutning till lokalen. Inlämningsluckan är öppen 24/7.

Kontakt:

Mikael Persson-Riis
0727-34 79 77
fritidsbanken.skovde@gmail.com

    

Fritidsbanken i Skövde ligger vid Norra Bergvägen 15 B.  Fritidsbanken drivs av idrottsprojektet ”Sports for you” som är ett samverkansprojekt mellan Västra Götalands Idrottsförbund och Socialtjänsten i Skövde kommun. Huvudman är Västra Götalands Idrottsförbund, orgnr: 857200-7774, tel: 031-7266000. Bemanning sker med hjälp av volontärer. Här kan du komma och låna sport- och fritidsutrustning helt gratis. Varmt välkommen!

Öppettider för utlåning under sommarlovet 2018 

Under sommaren 2018 kommer Fritidsbanken att åka runt med en skåpbil och besöka olika bostadsområden i Skövde. På de platser som Fritidsbanken besöker kan du låna sport- och idrottsutrustning på plats och aktivera dig. Nedan finns en länk till ett schema på vilka datum och platser vi besöker under sommaren. Vill du komma förbi och lämna utrustning hos oss kan du göra det på vår sommarlovsturné eller lämna det i vår inlämningslucka som ligger i direkt anslutning till lokalen. Inlämningsluckan är öppen 24/7.

Schema Fritidsbankens sommarlovsturné 2018

Vill du hjälpa till som Volontär på Fritidsbanken?

Vi söker dig som vill hjälpa till på Fritidsbanken. Inga förkunskaper krävs och det handlar om några timmar om året. Kontakta Mikael Persson-Riis, 0727-34 79 77 eller mikael.persson-riis@vgidrott.se