Strängnäs

Regementsgatan 10, 645 33 Strängnäs

Öppettider:

Välkomna till Fritidsbanken!

Butikens öppettider är: måndag-torsdag kl 14.00-18.00.

Vill du låna något under tiden då vi har stängt är du mer än välkommen att höra av dig till oss på mail: strangnas@fritidsbanken.se eller på telefon: 072-211 42 27 så hjälper vi dig.

Kontakt:

072-211 42 27
strangnas@fritidsbanken.se
Facebook

Kontaktperson:
Patricia Wallén

Välkomna till Fritidsbanken!

Veckorna 16-17 kommer butiken att vara stängd för utlån (15e-29e April). Detta för att vi ska ha möjlighet att byta ut materialet i butiken så det är anpassat efter säsong. 

Alla lån som går ut under den perioden kommer automatiskt att förlängas tillochmed vecka 18. 

Efter det så är ni självklart välkomna in och kolla om du hittar något som du önskar använda. Skulle det vara så att våra öppettider inte matchar era möjligheter att komma in till butiken så går det bra att maila: strangnas@fritidsbanken.se eller ringa på telefon: 072-211 42 27 så hjälps vi åt att hitta en tid som passar för oss alla.

 

Vi har sport och fritidsutrustning till utlån och vår grundpelare är:

Alla får låna!

Allt är gratis!

Lånetiden är 14 dagar!

 

*Vill du skänka till oss?*

Det kan du göra i vår gröna bod på Kvitten, eller gröna bod på Läggesta Återvinning och

i vår ”skänkeslåda” utanför butiken i Thomas Arena.

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.