Sysslebäck

Klarälvsvägen 96C, 680 60 Sysslebäck

Öppettider:

Måndagar, onsdagar och fredagar klockan 12.00-17.00

Kontakt:

070-254 82 30
fritidsbanken.syssleback@torsby.se
Facebook

Kontaktperson:
Mikael Einarsson

Välkommen till Fritidsbanken Sysslebäck. 

På Fritidsbanken är du med och skapar en meningsfull fritid. Fritidsbanken fungerar som en bank/bibliotek där vi lånar ut sport- och fritidsprylar kostnadsfritt, ungefär som när du lånar en bok på ett bibliotek.

Har du saker hemma som du kan tänka dig att skänka går det bra att göra det vid vår lokal vid adress Klarälvsvägen 96C, 680 60 Sysslebäck, under våra öppettider måndagar, onsdagar och fredagar klockan 12.00-17.00. Man kan även lämna in prylar vid Sysslebäcksbadet på Badhusvägen 1 under deras öppettider.

Fritidsbanken Sysslebäck drivs av Torsby kommun.

Under perioden  2 juli – 1 augusti 2024 kommer vi under tisdagar och torsdagar vara med på “Sommarkul” i Sysslebäck. Det är kostnadsfria fritidsaktiviteter för dig mellan 6-12 år. Klockan 10.00-12.00 för dig mellan 6-8 år, klockan 13.00-15.00 för dig mellan 9-12 år. Aktiviteterna är som sagt gratis, ingen anmälan behövs och det ingår även mellanmål.  Aktiviteterna äger rum vid Lillängens IP samt GA-hallen.

Sommarkul i Torsby är ett samarbete mellan Fryksdalens Sparbank, Torsby kommun, RF SISU Värmland, Svenska Kyrkan och Fritidsbanken. Till vår hjälp har vi även värdföreningen Finnskoga IF

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.