19 april 2017

Nu öppnar Fritidsbanken Frölunda Torg

Lördag 22 april är det invigning av Fritidsbanken Frölunda Torg. Och det är inte vilken Fritidsbank som helst vi pratar om, det här är första gången vi har lokaler i ett köpcentrum. Upptagningsområdet är dessutom störst hittills, så förväntningarna är höga.

– Att Fritidsbanken öppnar i Göteborgs näst största köpcentrum i Sveriges näst största stad är verkligen otroligt kul, säger Henric Byström, kommunikationsansvarig på Fritidsbanken. Nu hoppas vi att göteborgarna till att börja med kommer på invigningen på lördag och därefter börja låna grejer.

Invigningen startar 11.15 på lördag med mingel. 11.30 klipps invigningsbandet. Därefter bjuds det på visning av lokalen, lättare tilltugg och sportiga aktiviteter. Vi får besök av några av Göteborgs idrottsprofiler och självklart kommer man att kunna låna och lämna sport- och fritidsprylar under invigningen som pågår fram till 15.00.

– Vi är fortfarande i stort behov av all slags utrustning, såväl vinter- som sommarprylar, säger Fanny Sannerud, projektledare på Fritidsbanken Frölunda Torg. Om det var sista säsongen som skidorna kunde användas så tar vi gärna emot dem och står det inlines, kickbikes eller fotbollar och skräpar så blir vi minst lika glada om man vill skänka dem.

Från och med måndag 24 april är öppettiderna följande:
Måndag-fredag: 12.00 – 18.00
Lördag: 12.00 – 16.00

Fritidsbanken Frölunda Torg hittar man i anslutning till köpcentrumet, vid lastkaj 2.